José Troullioud
Grafisch Creatief
Ontwerper

Welkom op de website van Troullioud DESIGNWij stellen uw bezoek zeer op prijs. Wij laten u graag kennis maken met onze onderneming en zien er naar uit om u eerdaags van dienst te mogen zijn.

Creatief & Veelzijdig...

Troullioud DESIGN is een kleine onderneming qua menskracht, maar een grote onderneming in termen van grafisch design. Troullioud DESIGN is zowel het geesteskind als de hersenpan van José Troullioud. Het combineren van kleuren, materialen, letters, cijfers en vormen met als resultaat een heldere boodschap houdt de hersenen actief. Geen sportschool kan daar tegenop. José verpakt geen vormen, grafische producten en doelstellingen, maar geeft ze alle vrijheid en maakt ze pakkend om aan de verwachting van klanten te voldoen. Een positief, eerlijk en soms ook een tikkeltje eigenwijs karakter in combinatie met een hersenpan vol creativiteit is de ideale basis voor unieke en pakkende eindproducten. Troullioud DESIGN is gedreven, geïnspireerd en professioneel.
Het team bestaat uit de perfecte combinatie van José, gecomplementeerd door Bea Versélewel de Witt Hamer, de vaste levenspartner van José. Een Brabantse moeke en een kei in brainstormen en teksten. Niet lullen maar poetsen. Serieus en klantgericht, maar ook begaafd met een gezonde dosis humor en een verfrissende kijk op vastgeroeste tradities. Haar enthousiasme en kracht kennen geen houdbaarheidsdatum. Met dit team investeert u in de toekomst!

...en een tikkeltje Eigenwijs

Onze Skills

Wanneer we het over ‘skills’ hebben, hebben we het gewoon in het oer-Hollands over vaardigheden, voor iedereen begrijpelijk. Soms is het beter een boodschap over te brengen in simpele bewoordingen. Troullioud DESIGN is hier meester in: tekst combineren met krachtig beeldmateriaal om zo de perfecte boodschap te creëren. De functionaliteiten van de hiervoor benodigde grafische pakketten zijn José met de paplepel ingegoten. Met meer dan 40 jaar ervaring mag hij met recht een oude rot in het vak worden genoemd.

Illustrator
WordPress
InDesign
Photoshop
Adobe InDesign
Adobe Illustrator
Photoshop
WordPress

Graag samenwerken met ons?

Ook beschikbaar voor freelance werkzaamheden

Wat bieden wij

KIJKEN, LUISTEREN, MEEDENKEN EN IDEEËN VORMGEVEN

01

Troullioud DESIGN biedt u een volledig pakket van A tot Z aan. Van Afstemming tot Zelfstandig eindproduct. Van L tot W, van Leaflet tot Webdesign. Van O tot D, van Opmaak tot Drukwerk. Van M tot R, van Meedenken tot Realiseren. En tot slot van B tot E, van het Begin tot het Einde. Het alfabet bevat geen enkele letter waar wij geen betekenis aan kunnen geven, zelfs de F en de X passen bij ons. Wij hebben jarenlange ervaring in Fotografie en professionele apparatuur in huis en José Troullioud noch Bea Versélewel de Witt Hamer heeft angst voor het onbekende (Xenofobie). Dit team gaat met vol vertrouwen elke uitdaging aan.

02

 

Portfolio

Het afgelopen decennium heeft Troullioud DESIGN veel creatieve energie in de hippische industrie gestoken, voornamelijk vanwege Bea’s en -daarmee onlosmakelijk verbonden- José’s betrokkenheid bij deze sector. Dat is geschiedenis en de deur staat weer open voor eindeloze mogelijkheden om andere sectoren te bedienen. Wij zien er naar uit om u te ontmoeten en u te helpen uw designwensen te vervullen; er liggen enorm veel ideeën, opties en mogelijkheden voor u in de wacht. Verspil geen tijd meer, maar contacteer ons nu!

Contact

Hide Preloader